MaxGaming Finland Ssopimus

Navigoida

Henkilötiedot ja turvallisuus

Henkilökohtaiset tiedot

Kun ostat MaxGamingista, suostut siihen, että tallennamme ja käytämme tietojasi. Teemme tämän voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi ja voidaksemme tarjota sinulle sopivia uutisia sekä tarjouksia. Henkilötietojesi avulla voimme tarkistaa luottotietosi ja osoitteesi. Keräämiämme tietoja ei merkitä julkisiin rekistereihin, eivätkä ne siten näy muille yksityishenkilöille tai yrityksille. Emme missään olosuhteissa myy tai välitä henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

GDPR antaa sinulle oikeuden pyytää otteita sinusta rekisteröidyistä tiedoista. Jos jotkin tiedoista ovat harhaanjohtavia, puutteellisia tai virheellisiä, korjaamme ne, jos / kun ilmoitat asiasta meille. Voit myös pyytää sinua koskevien tietojen poistamista.


Turvallisuus

MaxGaming tekee vakavaa ja kunnianhimoista työtä tietoturvallisuuden parissa. Me päivitämme järjestelmäämme jatkuvasti, jotta tämä verkkosivusto pysyy turvallisena asiakkaillemme. Kaikista yrityksistä käyttää väärennettyjä tai varastettuja luottokorttitietoja, päästä toisen henkilön ostotilille tai muusta rikollisesta toiminnasta ilmoitetaan poliisiviranomaisille. Seuraamme IP-osoitteita voidaksemme käyttää niitä rikostutkinnassa ja oikeudenkäynnissä.


Ehdottomuuspolitiikka

Riippumatta siitä, oletko yksityinen asiakas vai yritys, voit luottaa meihin. Luottamuksen säilyttäminen on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme, myös yksityisyyden ja tietosuojan osalta. Kysymykset yksityisyydestä ja tietosuojasta sekä siitä, kuinka meidän yrityksenä tulisi käsitellä tietoja sinusta asiakkaana, ovat yhä tärkeämpiä, kun verkkokauppa kasvaa ja muuttuu monille jokapäiväiseksi. Tämän kehityksen myötä yhä useammat ihmiset tuntevat joskus huolta, mutta ennen kaikkea uteliaisuutta siitä, miten heitä koskevia tietoja käsitellään. Olemme täysin avoimia sinulle asiakkaana ja kerromme aina täsmälleen, miten sinua koskevia henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellään ja miten ajattelemme, kun otamme kantaa yksityisyyteen ja tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä. Olemme keränneet tälle sivulle tietoja, jotta voit ymmärtää päätöksemme ja tuntea itsesi luottavaiseksi sen suhteen, miten käsittelemme asioita.

Asennoitumisemme ei ole lainkaan monimutkaista. Se voidaan tiivistää neljään tärkeään kohtaan:

- Käsittelemme sinua ja kaikkea ympärilläsi olevaa tietoa hyvin kunnioittavasti, luottamuksellisesti ja varovaisesti sekä ajattelemme jatkuvasti riskitietoisesti, kuinka voimme suojella yksityisyyttäsi suunnitellessamme palveluitamme ja järjestelmiemme.
- Paljastamme asianomaisille yrityksille vain sellaiset asiakasta koskevat tiedot, joita tarvitaan tilauksen tekemiseen, maksamiseen ja tavaroiden toimittamiseen kotiisi.
- Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää rekisteriotetta kaikista niistä tiedoista, jotka olemme sinusta keränneet. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojesi muuttamista tai poistamista niin halutessasi.
- Olemme aina avoimia mielipiteillesi ja näkemyksillesi. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse, jos olet epävarma jostakin tai sinulla on kysyttävää. Ovemme on aina avoinna sinulle!

Perusta sitoutumisellemme yksityisyyden ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin tulee kunnioituksestamme sinua kohtaan asiakkaana ja luottamuksesta, jonka olet osoittanut valitessasi tämän yrityksen.